امام علی (ع) می فرماید
مِنْ کُنُوزِ الْجَنَّهِ الْبِرُّ وَ إِخْفاءُ الْعَمَلِ وَ الصَّبْرُ عَلَی الرَّزایا وَ کِتْمانُ الْمَصائِبِ. از گنجهای بهشت; نیکی کردن و پنهان نمودن کار[نیک] و صبر بر مصیبتها و نهان کردن گرفتاریها (یعنی عدم شکایت از آنها) است.
Sunday, 28 May , 2023
افزونه جلالی را نصب کنید. - 9 ذو القعدة 1444
شناسه خبر : 1903
تاریخ انتشار : 12 مرداد 1400 - 15:49 | 464 بازدید

بازتاب مراسم تنفیذ ریاست جمهوری ایران در رسانه‌های جهان

مراسم تنفیذ ریاست جمهوری ایران ،رسانه‌های مختلف جهان مراسم تنفیذ ریاست جمهوری اسلامی ایران را که امروز سه شنبه برگزار شد، به صورت گسترده مورد پوشش قرار دادند. بر اساس گزارش پایگاه خبری نگین چهارمحال ، شبکه المنار لبنان با پخش زنده بخش‌هایی از مراسم تنفیذ ریاست جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب […]

بازتاب مراسم تنفیذ ریاست جمهوری ایران در رسانه‌های جهان

مراسم تنفیذ ریاست جمهوری ایران ،رسانه‌های مختلف جهان مراسم تنفیذ ریاست جمهوری اسلامی ایران را که امروز سه شنبه برگزار شد، به صورت گسترده مورد پوشش قرار دادند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری نگین چهارمحال ، شبکه المنار لبنان با پخش زنده بخش‌هایی از مراسم تنفیذ ریاست جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در این مراسم اقدام به ایراد سخنرانی کرده و بر مأموریت‌های مهم و پیش روی دولت آتی ایران تأکید کردند.

از سوی دیگر، شبکه لبنانی المیادین نیز ضمن پخش مستقیم مراسم تنفیذ ریاست جمهوری اسلامی ایران به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی، اعلام کرد: تشکیل دولت جدید نباید به تأخیر بیفتد. توطئه تحریم انتخابات در محافل سیاستگذاری دشمنان جمهوری اسلامی طراحی شده بود.

در همین حال، شبکه روسیا الیوم نیز بخش‌هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی را منتشر کرد. این شبکه به نقل از مقام معظم رهبری آورده است: جابجایی قدرت امیدآفرین است. دولت‌هایی که پی در پی آمدند و قدرت را دست به دست کردند دارای گرایش‌های سیاسی بودند که نشان دهنده تنوع است و این تنوع نشان دهنده آزادی و سلامت انتخابات است.

روزنامه صهیونیستی جروزالیم پست با تیتری که به تائید ریاست جمهوری «سید ابراهیم رئیسی» از سوی «آیت الله سید علی خامنه‌ای» رهبر انقلاب اسلامی اشاره داشت؛ نوشت: رئیس جمهور جدید ایران بر اتخاذ اقداماتی که به رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ایران منجر شود؛ تاکید کرد.

این روزنامه همچنین بر اظهارات رئیسی مبنی بر ارائه طرحی جامع برای رهایی ایران اسلامی از بحران در هر دو حوزه اقتصادی و سلامت که ناشی از شیوع ویروس کرونا است؛ تمرکز کرد.

خبرگزاری بی بی سی هم با تیترهایی چون «آیت الله خامنه‌ای ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی را تنفیذ کرد» و «ابراهیم رئیسی: اعتماد مردم آسیب دیده است»؛ به پوشش خبرهای مربوط به تنفیذ رئیس جمهور جدید ایران پرداخت.

بی بی سی بر بخش‌هایی از سخنان رهبر انقلاب اسلامی تمرکز کرد که در آنها از ابراهیم رئیسی به عنوان «شخصیتی مردمی»، «با سابقه مدیریت جهادی و درخشان» و «عالم فرزانه» یاد کرد.

وبسایت سی جی تی ان تلویزیون جهانی چین نیز در خبری کوتاه به مراسم تنفیذ سید ابراهیم رئیسی پرداخت و به عزم وی برای رفع تحریم های آمریکا اشاره کرد.

مراسم تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری دوره سیزدهم، در حسینیه امام خمینی(ره) در حال برگزاری است و رهبر معظم انقلاب اسلامی با تنفیذ رأی ملت، سید ابراهیم رئیسی را به ریاست‌جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.

تشکر از رئیس دولت دوازدهم

رهبر انقلاب اسلامی همچنین در سخنانی در مراسم تنفیذ، با مسألت از خداوند متعال برای مبارک گرداندن این روز پر امید برای مردم و کشور، حضور ملت در انتخابات ریاست‌جمهوری را کاملاً پر معنا و نماد مردم‌سالاری دینی خواندند و با تشکر از «رئیس جمهور و دولت دوازدهم»، برای آقای رئیسی و همکاران دولت جدید نیز توفیق و عنایت ویژه الهی آرزو کردند.

ایشان، مراسم تنفیذ را متکی بر قانون اساسی و رسم بنیانگذاری شده به‌دست امام خمینی(رض) برشمردند و افزودند: این مراسم، مظهر موضوع بسیار مهم «جابجایی عقلانی، آرام و متین» در قوه مجریه و در واقع در مدیریت کشور است.

رهبر انقلاب، وجود تنوع سیاسی را از دیگر مضامین بسیار مهم مراسم تنفیذ خواندند و افزودند: گرایش‌های مختلف سیاسیِ دولت‌ها، نشان‌دهنده تنوع سیاسی در کشور و این واقعیت نشانه آزادی و سلامت انتخابات است.

تشکر رهبری از امنیت انتخابات

ایشان با اشاره به برگزاری انتخابات در سلامت و امنیت کامل، از همه دستگاه‌های برگزارکننده انتخابات و تأمین‌کننده نظم و امنیت و به‌طور ویژه از ملت عزیز ایران صمیمانه تشکر کردند و افزودند: از مدت‌ها پیش توطئه تحریم انتخابات در محافل سیاست‌گذاری دشمنان طراحی و دنبال می‌شد و در داخل هم عده‌ای از روی غفلت و عده‌ای شاید از روی غرض همین خط را دنبال می‌کردند اما ملت پاسخ قاطع داد و با توجه به اوضاع و احوال، مشارکت خوبی در انتخابات داشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جابه‌جایی قدرت در قوه مجریه را امیدآفرین برشمردند و گفتند: حضور افراد جدید با اراده‌های تازه و ابتکارات نو، برای همه به خصوص جوانان امید می‌آفریند که این امیدواری بسیار مغتنم است.

ایشان افزودند: این جابه‌جایی برای صاحبان فکر و نظر و اندیشه نیز فرصتی است که با دقت و تأمل، خطاهای دوران گذشته را پیدا کنند و راه حل ارائه دهند.

تکیه بر ارزش‌های انقلاب در تبلیغات انتخاباتی

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تکیه بر ارزش‌های انقلاب در تبلیغات انتخاباتی آقای رئیسی تأکید کردند: این مسیر درست باید ادامه یابد چرا که ملت را به حقوق اساسی خود می‌رساند و ایران را در جایگاه شایسته قرار می‌دهد.

ایشان در همین زمینه افزودند: ارزش‌های انقلاب مفاهیم موهومی نیست بلکه در سخنان امام بزرگوار، به طور روشن و مکرر بیان شده و باید همین سخنان ملاک قرار گیرد و دنبال شود.

ورود ملت به مسائل مختلف؛ کلید اصلی حل مشکلات

رهبر انقلاب، ورود ملت به مسائل مختلف را کلید اصلی حل مشکلات خواندند و افزودند: پیگیری ارزش‌های انقلاب موجب افزایش انگیزه‌های مردم و ورود آنان به میدان می‌شود که این حضور بی بدیل و بی‌جایگزین، بسیار مغتنم و کارگشا است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تبدیل مردم را از یک جمع منفعل و پراکنده به مجموعه‌ای متحد، پرانگیزه، هدفدار و آرمانخواه، هنر اصلی انقلاب و امام خواندند و افزودند: هر عامل و عنصری که بتواند اتحاد، انگیزه و امید ملت را افزون و مردم را وارد میدان کند، مغتنم است که ارزش‌های انقلاب این ویژگی تعیین کننده را دارد.

رهبر انقلاب با اشاره به شعارهای انتخاباتی آقای رئیسی مبنی بر «مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن»، گفتند: مردمی بودن موضوع بسیار مهمی است و رییس‌جمهور محترم و همکارانشان باید تلاش کنند این شعار در واقعیت محقق شود و به معنی واقعی و بدون در نظرگرفتن امتیازهای طبقاتی و گروهی، در میان همه مردم باشند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطر نشان کردند: البته حضور در میان مردم نباید موجب غافل شدن از ارتباط با نخبگان شود و ارتباط و تبادل نظر با نخبگان، لازم و مفید است.

با مردم صادقانه حرف بزنید

رهبرانقلاب با تأکید بر اینکه دولت باید مظهر وفاق ملی و نگاه ملاطفت آمیز به عموم مردم باشد، افزودند: یکی از کارهای مهمی که به مردمی بودن دولت کمک می‌کند، تعهد به گفتگوی صادقانه و بدون پیرایه‌های سیاسی با مردم است. باید با مردم صادقانه حرف زد، مشکلات و راه‌حل‌ها را گفت و توقعات را بیان کرد و کمک‌های لازم را نیز به مردم تقدیم کرد. توصیه بعدی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به دولت سیزدهم، شناخت ظرفیت‌های فراوان کشور و توجه جدی به آنها بود.

ضرورت استفاه از ظرفیت‌های کشور

ایشان گفتند: این روزها از مشکلات و کمبودهای کشور گفته می‌شود که زیاد هم هستند اما ظرفیت‌های کشور در بخش‌های آب، نفت، معادن، بازار گسترده داخلی، همسایگان و استعدادها و آمادگی‌های حیرت‌آور جوانان، بسیار فراتر از مشکلات و فوق‌العاده هستند.

رهبر انقلاب خاطر نشان کردند: بدون تردید با این ظرفیت‌ها می‌توان بر مشکلات غلبه کرد به شرطی که خوب شناخته و سپس با تلاش خستگی‌ناپذیر و شبانه‌روزی به کار گرفته شوند.

تاکید بر مبارزه بی‌امان با فساد و مفسد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یکی دیگر از جنبه‌های مردمی بودن را مبارزه بی‌امان با فساد و مفسد برشمردند و افزودند: آقای رئیسی در مسئولیت قبلی، مبارزه با فساد را شروع کرد و اقدامات خوبی انجام داد اما اصل قضیه و بسترها و زمینه‌های فساد در قوه مجریه است که باید با آن به‌طور جدی مبارزه کرد.

ایشان فرارهای مالیاتی، انحصارهای بی‌دلیل، فعالیت‌های ناسالم سوداگرانه و سوء استفاده از ارز ترجیحی را نمونه‌هایی از موارد فساد برشمردند که باید با آنها با برنامه و پیگیری، مقابله کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حل مشکلات اقتصادی را نیازمند برنامه و حرکت براساس برنامه کلی طراحی شده دانستند و گفتند: با کارهای روزمره و اقدامات پیش‌بینی‌نشده نمی‌توان مشکلات را حل کرد ضمن آنکه همه بدانند حل مشکلات اقتصادی زمان‌بر است و مسئولان باید همه تلاش خود را به کار گیرند تا این زمان هر چه ممکن است کوتاه‌تر شود.

سرعت عمل در تشکیل دولت

ایشان سرعت عمل در تشکیل دولت را ضروری خواندند و افزودند: شرایط کشور اقتضا نمی‌کند که تشکیل دولت به تأخیر بیفتد بنابراین رییس‌جمهور محترم در معرفی وزرای پیشنهادی و مجلس نیز در بررسی صلاحیت وزیران شتاب به خرج دهند.

نکته پایانی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند موضوع جنگ تبلیغاتی بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تلاش دشمنان برای تأثیرگذاری و مسلط شدن بر افکارعمومی کشورها از جمله مردم ایران از طریق جنگ نرم و جنگ تبلیغاتی و رسانه‌ای گفتند: اگر افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گیرد آن ملت طبق میل بیگانه پیش خواهد رفت.
رهبر انقلاب با اشاره به وجود ضعف و کم‌کاری در کارهای رسانه‌ای و تبلیغاتی در داخل کشور خاطر نشان کردند: باید در این مسایل قوی‌تر و هوشمندانه‌تر عمل کرد

به اشتراک بگذارید

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!