امام علی (ع) می فرماید
مِنْ کُنُوزِ الْجَنَّهِ الْبِرُّ وَ إِخْفاءُ الْعَمَلِ وَ الصَّبْرُ عَلَی الرَّزایا وَ کِتْمانُ الْمَصائِبِ. از گنجهای بهشت; نیکی کردن و پنهان نمودن کار[نیک] و صبر بر مصیبتها و نهان کردن گرفتاریها (یعنی عدم شکایت از آنها) است.
Sunday, 28 May , 2023
افزونه جلالی را نصب کنید. - 9 ذو القعدة 1444
شناسه خبر : 1134
تاریخ انتشار : 05 تیر 1399 - 11:09 | 762 بازدید

هیچ ارگانی برخورد با ناهنجاری‌های “رفتینگ” را به‌عهده نمی‌گیرد

هیچ ارگانی برخورد با ناهنجاری‌های “رفتینگ” را به‌عهده نمی‌گیرد ،رئیس‌کل دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: دادگستری در میدان عمل تنهاست و هیچ ارگانی مسئول رسیدگی به ناهنجاری‌ها و بدحجابی ناشی از “رفتینگ” (قایق‌سواری در رودخانه‌ها) را بر عهده نمی‌گیرد و نظارتی بر این ناهنجاری‌ها وجود ندارد. به گزارش پایگاه خبری نگین استان چهارمحال و بختیاری […]

هیچ ارگانی برخورد با ناهنجاری‌های “رفتینگ” را به‌عهده نمی‌گیرد

هیچ ارگانی برخورد با ناهنجاری‌های “رفتینگ” را به‌عهده نمی‌گیرد ،رئیس‌کل دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: دادگستری در میدان عمل تنهاست و هیچ ارگانی مسئول رسیدگی به ناهنجاری‌ها و بدحجابی ناشی از “رفتینگ” (قایق‌سواری در رودخانه‌ها) را بر عهده نمی‌گیرد و نظارتی بر این ناهنجاری‌ها وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری نگین استان چهارمحال و بختیاری ، احمدرضا بهرامی پیش از ظهر امروز در دیدار نماینده ولی فقیه در استان با شورای قضایی استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: اداره کل دادگستری استان از سال‌های قبل در بحث ملاقات عمومی پیش‌قدم بوده و این ملاقات به‌صورت متمرکز هر دوشنبه انجام می‌شد و تاکنون ۵۳۶۸ شهروند به این مرکز مراجعه کرده‌‌اند. وی ادامه داد: سال گذشته شورای حل اختلاف ویژه اصحاب رسانه افتتاح شد و این استان جزو اولین استان‌های تاسیس‌کننده این شورا بود.

رئیس‌کل دادگستری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: رسالت شورای قضایی قبل از رسیدگی و حکم، ایجاد صلح در پرونده‌ها است و خارج شدن از روند حکم و حرکت به سمت سازش، حرکت جدید این شورا است.

بهرامی با بیان اینکه ماده ۴۷۷ ماده‌ای است که برای تغییر آراء قطعی صادره در قانون پیش‌بینی شده و قابل استفاده در مواردی که رای خلاف شرع صادر شده است گفت: با ارسال یک هزار و ۲۲ به پرونده در سال، رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده‌ایم.

وی ادامه داد: موسسات داوری در استان مشغول به کار هستند تا پرونده‌هایی که بدون حضور قضات قابل حل شدن هستند را به‌ صورت کدخدامنشی حل کنند که تا کنون هزار و ۴۲۷ پرونده ارسال و ۶۲۵ مورد به سازش ختم شده است.

بهرامی در مورد ناهنجاری‌های اجتماعی رفتینگ‌های رودخانه‌ها تصریح کرد: این ناهنجاری‌ها و بدحجابی ناشی از رفتینگ‌ها، دغدغه مردم قرار گرفته است اما دادگستری در میدان عمل تنهاست و هیچ ارگانی مسئول رسیدگی به این انسان‌های ناهنجار را بر عهده نمی‌گیرد؛ علی‌رغم اینکه اداره گردشگری و جوانان برای این فعالیت تبلیغ می‌کنند، هیچ نظارتی بر این قضیه ندارند و مسئولیتی در قبال آن برعهده نگرفته‌اند.

وی با بیان اینکه اداره آب منطقه‌ای به عنوان صاحب اصلی رودخانه معرفی شده، گفت: ۶۵ کیلومتر از رودخانه زاینده‌رود تنها در سامان جاری است که دادگستری به تنهایی نمی‌تواند به آن رسیدگی کند. تصمیم گیری در مورد این مسئله نیاز به برنامه پیشگیرانه و اصلاح‌گرایانه دارد که می‌طلبد در جلسات شورای فرهنگ عمومی در مورد آن بحث شود.

وی با بیان اینکه این فعالیت اشتغال و درآمد خوبی ایجاد کرده است، گفت: مخالفتی با این اشتغال نیست بلکه تنها قصد اصلاح عملکرد در این حوزه را داریم.

وی در پایان با اشاره به اینکه خیابان کاشانی در نیمه شب تبدیل به پیست اتوموبیل‌رانی می‌شود گفت: پیشنهاد می‌شود پیست اتومبیلرانی در حاشیه شهرکرد ایجاد شود تا جوانان بدون آزار و اذیت، هیجانات کاذب خود را در آن را تخلیه کنند.

بیکاری علت اصلی مشکلات جوانان

عبدالرضا علیمحمدی در ادامه این جلسه با بیان اینکه جوانان بیکار در پارک و خیابان زیاد مشاهده می‌شود و علت اصلی آن بیکاری است بیان کرد: فعالیت منسجمی برای اشتغال‌زایی صورت نگرفته و این عملکرد نیاز به عزم جدی دارد.

وی ادامه داد: دادگستری و نیروی انتظامی فراتر از استانداردهای جهانی در این حوزه فعالیت می‌کنند و ماهانه ۱۵۰ پرونده در این حوزه به دادگستری ارائه می‌شود اما نیاز به عزم جدی دارد تا با استفاده از ظرفیت‌های استان برای ایجاد اشتغال فعالیت کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه چرا مجازات و زندان مجرمین و رسیدگی‌ها تاکنون جواب نداده است، ادامه داد: همه‌روزه شکایت‌هایی ناشی از سر و صدای ماشین‌های جوانان و شیطنت‌های آنان ارسال می‌شود اما همه برخوردها مقطعی است و به صورت مسکن عمل می‌شود و این در حالی است که مشکل عمده جوانان به علت بیکاری است و هیچ برنامه‌ای برای جوانان وجود ندارد.

علی‌محمدی با اشاره به اینکه اکثر مشکلات بیکاری جوانان به خاطر مشکلات اقتصادی است گفت: با توجه به اتحاد در مذهب و شیعه‌نشین بودن استان بسیاری از مشکلات با تعامل حل می‌شود اما متاسفانه تعامل در این حوزه کم صورت می‌گیرد.

وی گفت: مدیریت‌ها و سازمان‌ها در تلاش هستند که چهره خود را در چشم مردم خراب نکنند لذا در بسیاری از موارد مانند عفاف و حجاب وارد نمی‌شوند که این گونه عملکرد صحیح نیست و همه پرونده‌های اقتصادی و اجتماعی و غیره باید با تعامل با یکدیگر اصلاح شوند.

۱۱ خلأ در حوزه عفاف و حجاب شناسایی شده است

سید محمد موسوی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان در ادامه این جلسه بیان کرد: با مشارکت نهادها و سازمان‌های مربوط به عفاف و حجاب، ۱۱ خلأ در این حوزه شناسایی شد که ارشاد فکری به مخاطبین با رویکرد اقناعی مهمترین خلأ این حوزه است زیرا که از اول انقلاب تاکنون بیشتر بر حوزه اجبار حجاب و نه اقناع حجاب کار شده است.

وی ادامه داد: در صدد هستیم تا اولین دوره اقناعی عفاف و حجاب را با اساتید کشوری در استان برگزار کنیم و در حال حاضر در حال جمع‌آوری ایده‌هایی جهت تولید محتوا در فضای مجازی هستیم.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال وبختیاری تصریح کرد: در تریبون‌های سخنرانی همانند رسانه‌های بیگانه عمل نکنیم و جمله “عفاف و حجاب از میان رفته” را زیاد مطرح نکنیم زیرا که تعداد بی‌حجابان در جامعه کم است اما مانور آنها زیاد است که اگر زیاد در رابطه با بی‌حجابی جامعه صحبت شود قبح این منکر شکسته می‌شود.

وی ادامه داد: با اوضاع اجاره مسکن و چک‌های زیادی که به‌خاطر وضعیت کرونا صادر شده است پیش‌بینی می‌شود تا پایان تابستان حجم بسیاری از صاحبان منازل برای گرفتن حکم تخلیه به علت عدم پرداخت چک‌های‌شان به این مرکز مراجعه کنند و حجم پرونده‌ها تا پایان تابستان افزایش یابد که این حجم کار باید به مردم منتقل شود تا باورشان شود ما نیز جزئی از نظام هستیم.

تهدید در پی دستگیری ۵ نفر در شهرداری گندمان

علی احمدی در پایان این جلسه با بیان اینکه در حوزه نظارت و بازرسی در حوزه کرامت انسانی در سال اخیر رویکرد صیانت از مدیران به ویژه مدیران جهادی یک اصل قرارگرفت، افزود: هزار و ۵۰۰ شکایت از ادارات ثبت شده که تنها ۲۵ درصد از آن‌ها منجر به تشکیل پرونده شده و ۷۵ درصد از شکایت صحت نداشته و حل شده است که این روند، سلامت ادارات را بیان می‌کند.

مدیرکل بازرسی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اجرای برخی از پرونده‌ها از جمله پرونده شهرداری گندمان که منجر به دستگیری پنج نفر نیز شد، تهدید کارمندان و خانواده‌های آنها را به دنبال دارد که مأموران ما در این راه با توکل به خدا و با شجاعت تمام به پیش می‌روند.

هیچ ارگانی برخورد با ناهنجاری‌های “رفتینگ” را به‌عهده نمی‌گیرد

برچسب ها
به اشتراک بگذارید

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!